skip to Main Content

Επιλογή τουριστικού γραφείου για 5ημερη εκδρομή

Πράξη 13η/26-10-2017

Σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 8.15 στο γραφείο του διευθυντή του ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ανοίχτηκαν οι προσφορές των ταξιδιωτικών πρακτορείων για την 5θημερη εκδρομή της Γ΄τάξης του λυκείου με προορισμό την Πάτρα. Η επιτροπή αποτελείται από τους σύμφωνα με την Πράξη 12η/25-10-2017:
Ι.Π. Αμπελά, διευθυντή του Λυκείου ως πρόεδρο,
Θεόδωρο Ζαννή, υποδιευθυντή του Λυκείου και συνοδό της εκδρομής
Αγγελική Σουμαλά, εκπαιδευτικό, συνοδό της εκδρομής
Νικήτα Μελισσάκη, πρόεδρο του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων,
Ανδρέα Αννιτσάκη, πρόεδρο του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου και μαθητή της Γ΄ Λυκείου
Απουσίαζε η Αγγελική Σουμαλά.
Εμπρόθεσμες προσφορές με προορισμό την Πάτρα υπέβαλαν τα παρακάτω πρακτορεία:
IO Tours, με Α.Π. 531/25-10-2017
Γιαννουδάκης Travel, με Α.Π. 532/25-10-2017
Vlassopoulos Travel Services, με Α.Π. 533/25-10-2017
Smile Acadimos με Α.Π. 534/25-10-2017
H επιτροπή πριν το άνοιγμα των προσφορών έθεσε τα κριτήρια της επιλογής. Βασική προϋπόθεση ήταν οι διοργανωτές να έχουν προσκομίσει αφενός όλα τα δικαιολογητικά που αφορούν στην ασφάλεια μαθητών και συνοδών και στην φερεγγυότητα του ταξιδιωτικού γραφείου, όπως αυτά καθορίζονται ρητά στην §1 του άρθρου 13 της Υ.Α 33120/ΓΔ4 (ΦΕΚ Β 681/ 6-3-2017), και αφετέρου να συμπεριλαμβάνονται όλα τα δικαιολογητικά και οι υπεύθυνες δηλώσεις που αναφέρθηκαν στο πλαίσιο της προκήρυξης. Επίσης, η επιτροπή έλαβε υπ’ όψιν και τυχόν οικονομικές προσφορές για αδύναμους οικονομικά μαθητές, την πρόνοια του ταξιδιωτικού γραφείου για την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών, τους όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου κλπ.
Επίσης, οι συνοδοί καθηγητές εκδήλωσαν την προτίμησή τους για λόγους ασφάλειας των μαθητών (περίοδος εορταστική λόγω Αποκριών) η διαμονή να γίνει σε ξενοδοχείο εκτός της πόλης των Πατρών.


Ως εκ τούτου το πρακτορείο που αφενός πληρούσε όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις κι αφετέρου έδωσε την πλέον συμφέρουσα προσφορά, πάντα με βάση τον συνδυασμό τιμής – ποιότητας – πληρότητας φακέλου για το ξενοδοχείο Porto Rio Hotel με ημιδιατροφή με μπουφέ, καθώς και την ικανοποίηση των απαιτήσεων που έθεσε το σχολείο σε μεταφορά, εκδρομές, επισκέψεις, εκπτωτικές συμμετοχές και άλλες προσφορές προς όφελος των μαθητών ήταν το Smile Acadimos.
Η προσφερθείσα τιμή είναι 260 €/άτομο στην οποία συμπεριλαμβάνονται επιπλέον:
Ξενάγηση από επίσημους ξεναγούς στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας.
Εκδρομές – περιηγήσεις & ξεναγήσεις βάση προγράμματος που θα ορίσει το λύκειο.
Έμπειροι συνοδοί-αρχηγοί του γραφείου μας καθ’ όλη την παραμονή στην Πάτρα και 2 οδηγοί
3 αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Χανιά στη διάθεση του σχολείου για τυχόν έκτακτη επιστροφή μαθητή κατά την διάρκεια της εκδρομής.
Ιατρός στη διάθεση του σχολείου καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
Ένα Ι.Χ. στην διάθεση των συνοδών καθηγητών για τυχόν έκτακτη ανάγκη μετακίνησης.
3 μισές δωρεάν μαθητικές συμμετοχές για τυχόν οικονομικά αδύναμους μαθητές.
Πρόβλεψη για επιστροφή χρημάτων σε μαθητές σε περίπτωση έκτακτης ασθένειας με τα αντίστοιχα παραστατικά από νοσοκομείο.
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη διαδρομή ΧΑΝΙΑ –  ΠΕΙΡΑΙΑΣ με τα πλοία της ΑΝΕΚ- SUPERFAST Κάλυψη σε ποσοστό 100 % των συμμετεχόντων σε τετράκλινες καμπίνες για τους μαθητές και δίκλινες για τους συνοδούς καθηγητές.
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη διαδρομή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΑΝΙΑ με τα πλοία της ΑΝΕΚ-SUPERFAST LINES (δεν θεωρήθηκε αναγκαία από τους μαθητές και την επιτροπή η παραμονή σε καμπίνα κατά την επιστροφή). Ωστόσο θα διατεθούν χωρίς επιπλέον επιβάρυνση καμπίνες για τους συνοδούς και 2 τετράκλινες για μαθητές που πιθανόν παρουσιάσουν κάποια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εκδρομής.
Το πρακτορείο Smile Acadimos επιλέγεται ομόφωνα ως ανάδοχος της εκδρομής με την επιφύλαξη των παρακάτω διευκρινίσεων:
α) ότι η ανάθεση θα ανακληθεί εφόσον το εν λόγω ταξιδιωτικό πρακτορείο δεν προσκομίσει σε 2-3 ημέρες από τη γνωστοποίηση του ακριβούς αριθμού των συμμετεχόντων μαθητών τελική βεβαίωση κράτησης εισιτηρίων από την ναυτιλιακή εταιρεία.
β) ότι θα γίνουν αποδεκτοί οι όροι πληρωμής που θα θέσει το σχολείο (ύψος δόσεων, ημερομηνίες καταβολής) και οι οποίοι θα καταγραφούν στο ιδιωτικό συμφωνητικό προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της σύμβασης.
Για τον λόγο αυτό συντάσσεται και υπογράφεται η παρούσα πράξη.

Ο πρόεδρος της επιτροπής                                                               Τα μέλη της επιτροπής         ΤΣΥ                                                                                                            ΤΥ
Ακριβές απόσπασμα
Ο Δντής του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top